Det varma, välkomnande företaget!

Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

 

Jobba hos oss som Originalare/Copywriter för tekniska instruktioner

Vi erbjuder en spännande och omväxlande tjänst som Originalare/Copywriter för våra tekniska instruktioner. Tjänsten är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Du kommer att ingå i ett bra gäng på 8 personer på vår Marknadsavdelning med placering i vårt nya Service Center.

Som Originalare/Copywriter hos oss på Alde kommer du att ha en variationsrik roll. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak att skriva texter på svenska till våra bruks-, installations- och serviceanvisningar samt originalframställning av desamma. Du kommer att arbeta väldigt nära vår utvecklingsavdelning som förser dig med information för framtagning av text och bild till tryckoriginal.

Våra tekniska instruktioner finns på många olika språk. Du kommer hantera beställningar hos översättningsföretag samt vara kontaktperson för våra dotterbolag i Tyskland, England och USA i samband med korrektursvändor. Du kommer också att bistå marknads- och säljavdelningen med framställning av diverse kommunikationsmaterial.

För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs det att du är intresserad av text och bild samt har sinne för detaljer. Du är en person med god organisationsförmåga som skapar bra struktur för dig själv men även för andra. Arbetet kräver att du är självgående i ditt uppdrag och bekväm med att arbeta i alla delar samt driva arbetet framåt. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, både internt och externt, krävs det att du har god samarbetsförmåga.

Arbetet kräver att du har god erfarenhet av arbete i Adobes program InDesign, Photoshop och Illustrator. Du behärskar det svenska språket väl, i både tal och skrift. Kunskaper i engelska och tyska är meriterande. Även teknisk bakgrund eller tekniskt intresse ser vi som meriterande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Alenka Puzar, 044 – 76142.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 21 februari 2018.
I ämnesraden skriver du Originalare/Copywriter.

 

Länk till våra installations- och bruksanvisningar >>