Kvalitetschef

Nu söker vi en kvalitetschef till vår verksamhet i Färlöv utanför Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som kvalitetschef innebär att du leder, utvecklar och följer upp företagets kvalitetsarbete. Du ansvarar även för att Aldes ledningssystem enligt ISO 9001 efterlevs. Du har personalansvar över en person vilket innebär medarbetarsamtal, lönesättning etc.

I rollen som kvalitetschef kommer du även utarbeta metoder och arbetssätt gällande kvalitetsfrågor samt främja, identifiera och samordna arbetet med ständig förbättring i hela organisationen. Du kommer hantera och administrera leverantörsavvikelser och interna avvikelser samt vara ansvarig för att leda och utveckla inspektionspersonal på ankommande gods.

Det är din uppgift att kvalitetssäkra nya och ändrade produkter, ta beslut om att frisläppa spärrade produkter samt återkalla produkter. Du ska utföra uppgifter enligt SAM och SBA enligt gällande uppgiftsfördelning.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där du bidrar till Aldes gemensamma mål.

I tjänsten ingår ca 10-20 resdagar/år.

 

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag samt har erfarenhet av ISO. Är du utbildad inom kvalité är det meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen krävs det att du har passion för kvalité! Du är strukturerad, pragmatisk och har sinne för att se såväl detaljer som helheten.

Du uppskattar samarbeten och lyckas genom inspiration och stöttning påverka din omgivning till att se kvalitetstänkande som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du har ett kundorienterat synsätt och trivs i rollen som ledare. Vidare tror vi att du är en lagspelare som uppskattar att arbeta såväl strategiskt som operativt och du är trygg med att ta beslut samt genomföra dem.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Vårt affärssystem är Monitor. I arbetet kommer du ha många kontakter såväl internt, som externt så du måste kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Tillsättning enligt överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är den 16 februari. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tjänst: Kvalitetschef
Ort: Färlöv
Sista ansökningsdatum: 16 februari, 2021