Compact 3020

Värmepanna Alde Compact 3020 HE

Värmepannan, systemet hjärta, producerar värme för både uppvärmning och varmvatten. Den drivs med gasol och el.

 

 Varmvatten

Varmvatten

Värmepannan Alde Compact 3020 HE har en inbyggd varmvattenberedare som ser till att du alltid har varmt vatten i dusch och pentry. Beredaren ger ca 15 liter färdigblandat varmvatten. 

Alde Flow är en ny finess som ger dig kontinuerligt varmvatten, så länge du vill. Den separata varmvattentanken, som är kopplad till värmesystemet, förvärmer färskvattnet innan det når pannans ordinarie varmvattentank. 

 

Manoverpanel 

Manöverpanel med pekskärm

Du styr ditt värmesystem via den lättöverskådliga, användarvänliga pekskärmen. Alla centrala funktioner finns tillgängliga direkt på startsidan. Liksom i moderna smarttelefoner är menysystemet intuitivt och lättnavigerat.

Du kan även styra en AC och därmed få full klimatautomatik i fordonet.

 

Konvektor

Konvektorer och panelradiatorer

Konvektorerna placeras vid ytterväggarna. De omsluter innemiljön med en skyddande värmeridå som förhindrar drag.

De platta panelradiatorerna placeras ofta i mindre utrymmen, till exempel toaletten. Där avger de en behaglig värme samtidigt som de smälter väl in i inredningen.

 

Varmebooster 

Värmebooster med fläkt

Ett effektivt sätt att få snabb och riktad uppvärmning, till exempel i garderober för att torka fuktiga kläder och skor. 

Värmeboostern finns i flera varianter. Den kraftfullaste modellen är ett kompakt paket med både värmebatteri och fläkt.

 

Golvvarme

Golvvärme

Rörslingor i golvet, hopkopplade med det ordinarie värmesystemet, ger en komplett anläggning med skönt, varmt golv. 

 

Handduksvarmare

Handduksvärmare

Den praktiska handdukshängaren har hög värmeeffekt. Den ger dig varma, sköna handdukar och extra värme i toalettutrymmet. 

 

 

För Husbil

 

Forarkomfort

Förarkomfort

Specialanpassade konvektorer, som är kopplade till värmesystemet, ger ett behagligt klimat i och omkring förar- och passagerarsätena. Värmebooster och fläktkonvektorer är andra tillgängliga alternativ.

 

Varmematta

Värmematta

Golvet i förarhytten blir ofta kallt på vintern. Med Alde Värmematta hålls kylan utanför bilen. Mattan snabbkopplas till värmesystemet och ger varm och skön komfort för dig och din passagerare.

 

Varmevaxlare

Värmeväxlare

Med en värmeväxlare kan bilmotorns kylsystem utnyttjas för uppvärmning och produktion av varmvatten. Värmen kan även köras i omvänd riktning och fungerar då som motorvärmare.

Den miljövänliga värmeväxlaren är en av de unika funktionerna i ett vattenburet värmesystem.