Det varma, välkomnande företaget!

Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

 

Jobba hos oss som Produktutvecklare

Vi erbjuder en ny och spännande tjänst på ett växande och framgångsrikt företag. Tjänsten är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Tjänsten är på vår Utvecklingsavdelning som idag består av 7 medarbetare. Du kommer att rapportera till Utvecklingschefen.

Du kommer att vara en viktig kugge på Utvecklingsavdelningen som bl a arbetar med att hålla befintliga produkter uppdaterade, att ta fram nya produkter, att säkerställa efterlevnad av lagkrav samt kvalitetsfrågor. I rollen som Produktutvecklare ingår bl a förstudier till nästa generations värmesystem. Du kommer att ha ett brett uppdrag. Du kommer att utveckla egna produktförslag, ta fram prototyper, testa delarna och helheten, analysera resultat och skapa underlag för att fortsätta utvecklingsarbetet. Detta gör du i samarbete med kollegor på företaget såväl som externa kontakter som bistår med relevanta kompetenser.

Tjänsten kräver att du tycker om att klura, testa, analysera och vara kreativ. Tekniskt intresse är en förutsättning. Du måste ha uthållighet att driva arbetet framåt. Du är bekväm med att arbeta under projektliknade förhållande där du har helhetsansvaret. Du samverkar gärna och obehindrat med både interna och externa kontakter för att nå bästa resultat. Det krävs att du dokumenterar löpande och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Du är civilingenjör med inriktning på teknik, elektronik, produktutveckling, maskinteknik eller motsvarande. Du behöver en djup och bred teknisk kunskap. Rollen kräver goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Du har med fördel erfarenhet av utvecklingsarbete inom mekanik, förbränningsfysik och VVS. Önskvärt är att du har arbetat i en kundfokuserad verksamhet samt att du har kunskap inom flera olika teknikområden. Erfarenhet av CAD är meriterande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Alenka Puzar, 072-2051699.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 28 november 2018. I ämnesraden skriver du Produktutvecklare.