Välkommen till Alde Service Center

På Alde Service Center i Färlöv utanför Kristianstad får du experthjälp med service, installation och reparation av Alde- och Trumaprodukter och tillbehör för din husbil och husvagn.

Alde Service Center ligger i direkt anslutning till Alde´s huvudkontor och produktionsanläggning i Sverige, där vi utvecklar och producerar alla Alde-produkter som distribueras över hela världen. Här ligger också Truma´s svenska huvudkontor och lager. Närheten till produktion och lagerhållning gör att vi kan ge dig den bästa och snabbaste servicen.

Alde Service Center

Wrangels Allé 90
291 75 Färlöv
Öppettider: Vardagar 7:30 – 16:00
Tidsbokning: Tel. +46 44 712 70

Vi håller Jul & Nyårsstängt den 23 december till 6 januari. Välkomna att kontakta oss igen torsdagen 7 januari.

Vänligen observera att Alde Service Center är kontantfritt.

Värmesystem

Service och underhåll av ditt fordons värmesystem är viktigt för att säkerställa att det alltid fungerar som det ska året runt, i alla väderförhållanden. Ett par exempel är byte av glykol och kontroll av gasolbrännare.

Tillbehörsprodukter

Med vårt utbud av originaltillbehör kan du få ut ännu mer av ditt värmesystem som till exempel uppgradering av manöverpanel eller en installation av en extra varmvattentank.

Klimatanläggningar

Med klimatanläggningen i ditt fordon får du behaglig temperatur en varm sommardag. Vi installerar, servar och reparerar Truma´s olika klimatsystem. Har du ett Alde Värmesystem med Compact 3020 HE kan vi koppla ihop det med Truma´s klimatanläggning och därmed få full klimatautomatik.

Movers

Med Truma´s beprövade manövreringshjälp får du husvagnen på plats på några minuter utan besvär. Vi installerar, servar och reparerar vid behov.

Gasolutrustning

Ett väl fungerande gasolsystem till ditt värmesystem är A och O och ger komfort och säkerhet. Med rätt tillbehör kan du också känna dig extra trygg under färd.

Servicepaket

En god idé är att boka vårt servicepaket inför vinter- och sommarsäsongen, så att du har en värme- och klimatanläggning i topptrim inför efterlängtade semester- och weekendturer.

Att tänka på inför din bokning hos Alde Service Center

När du lämnar in din husvagn eller husbil till oss på Alde Service Center vill vi att du ska känna dig trygg med att vi tar god hand om ditt fordon, därför inleder vi varje kundbesök med att göra en besiktning av fordonet. Så att du kan känna dig säker på att du lämnar in, och får tillbaka ditt fordon i samma skick.

För din bekvämlighet har vi en stor kundmottagning med fritt WiFi, soffa och gott kaffe.

När du lämnar in ditt fordon till oss:

  • Tänk på att fordonet ska vara påställt och att fordonet har en gällande försäkring.
  • Töm gärna färskvattensystemet och plocka ut skrymmande packning.
  • Vänligen respektera att in- och utlämning av fordon sker under våra öppettider.

Hyrbil:

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att hyra bil via Mabi, bilen hämtas och återlämnas på Alde Service Center.

Priser (50 km ingår, per extra km tillkommer 2 kr/ st)
Liten bil 400 kr; standard 500 kr; mellan/ kombi 600 kr.
Drivmedel tillkommer.

För att säkerställa att hyrbil finns tillgänglig ber vi er boka hyrbil 5 dgr innan ert servicebesök

Mabi Hyrbilar Kristianstad,
tfn: 044 – 20 30 30