Om Alde

Värme i världsklass

Vårt mål på Alde är att leverera produkter i världsklass. Det gör vi inte bara genom rätt teknik och komponenter, utan främst tack vare passionen och precisionen hos de människor som arbetar här. Så som vi gjort på samma plats sedan starten år 1949.

Våra produkter är resultatet av många timmar av noggrant arbete och beslut på vårt huvudkontor i skånska Färlöv. All kompetens är samlad under samma tak, från produktutveckling till produktion. Produktutveckling för oss handlar om att ha 75 års erfarenhet av att förbättra och överträffa våra egna standarder, med våra kunders behov och önskemål som huvudprioritet.

Varje enskild värmepanna genomgår noggranna tester innan den lämnar vår fabrik. Vi skapar och kvalitetssäkrar varje komponent i vår egen fabrik, och alla steg i produktionen präglas av noggrannhet och kontroller.

På Alde är vi stolta över att ha allt under ett tak. Det ger oss fördelen att ha nära samarbete mellan alla avdelningar, från konstruktion och inköp till produktion, kvalitet, hållbarhet, marknadsföring och service. Vi tar hänsyn till varje detalj och behov för att skapa värmesystem som gör så mycket mer än att värma ditt fritidsfordon.

Vi tror på att testa våra produkter i verkliga miljöer, och i vår egen köldkammare genomförs omfattande tester. Vår produktutveckling fortsätter ständigt, alltid med fokus på att erbjuda det bästa inom värmesystem för fritidsfordon. Välj Alde och upptäck värme i världsklass!

Se filmen om vår grundare Alde Rask och vår framgångsrika historia

Historien om hur allt började på 40-talet fram till idag, ett världsledande företag inom fritidsbranschen.

Läs mer om vår historia

Titta på filmen för att få en insyn i Aldes tillverkning i svenska Färlöv

Följ produktionen av vårt värmesystem, från valsning och svetsning till testning och leverans av färdigt system.