Technical Business Developer

Vill du verka i en roll där du arbetar med affärsutveckling och teknisk projektledning hos våra kunder i Europa? Vi söker nu en Technical Business Developer till vår verksamhet med huvudkontor i Färlöv, utanför Kristianstad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Technical Business Developer får du möjlighet att växa med bolaget genom att driva och öka B2B försäljningen hos befintliga OEM kunder och därmed stärka våra kundrelationer ytterligare. Detta gör du genom att skapa långsiktiga relationer, se kundens behov, driva tekniska utvecklingsprojekt där du självständigt ansvarar för processen från start till mål.

Rollen är bred med operativa frågeställningar kring teknik och mekanik i kombination med att du håller i utbildningar hos kunden, deltar i mässor, förnyar produkter. Alde levererar värmesystem med hög kvalitet, god service och med en hög flexibilitet för våra kunder och i rollen som Technical Business Developer kommer du att vara en del av vår försäljnings-organisation där du har en tät kontakt med resterande säljorganisation i Färlöv. Du rapporterar till vår försäljningschef.

 

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Det är önskvärt att du har en teknisk eller ekonomisk utbildning men störst tyngd lägger vi vid din erfarenhet inom B2B försäljning och teknisk projektledning. Vi ser gärna att du arbetat med teknisk exportförsäljning i kombination med projektledning i ett mindre eller medelstort bolag där du skaffat dig ett kontaktnät och förståelse för kulturella skillnader. Du är van vid att arbeta självständigt och proaktivt och du har genom åren

utvecklat ett självledarskap. Du har förmågan att skapa långsiktiga relationer genom lyhördhet och har ett genuint intresse för affärer. Du gillar att skapa kontakter och inger förtroende. Vidare är du måldriven, kundorienterad och gillar att arbeta mot resultat. Du är tålmodig och arbetar långsiktigt och strategiskt. Förmåga att samarbeta och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt på Alde.

Du kommer att ha många kundkontakter och även kontakter internt och inom koncernen. Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kan du även tyska ser vi det som meriterande. Vi ser det som en självklarhet att du har goda datorkunskaper och det är starkt meriterande om du har kunskaper i CAD. Vidare är du van att arbeta med digitala lösningar för rapportering och kommunikation i någon form av affärssystem.

 

INFORMATION OCH KONTAKT
Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Alde med tillsättning under hösten 2022. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor och jobba nära produktionen i Färlöv. Tjänsten kräver B-körkort och har cirka 60-80 resdagar per år.

Sista ansökningsdag är den 2022-06-10.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida.

 

OM FÖRETAGET
Det varma, välkomnande företaget!
Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vattenburna värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Våra värderingar framåtsträvande, välkomnande och pålitliga utgör grunden för all vår verksamhet på Alde och vi är övertygade om att vi är mest framgångsrika när vi arbetar som team mot gemensamma mål.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling. Läs mer om Alde på www.alde.se

Information om tjänsten

Tjänst: Technical Business Developer
Ort: Färlöv
Sista ansökningsdatum: 10 juni, 2022