Jobba hos Alde

Karriär

Det är medarbetarna som gör Alde! Med en lång historia av att skapa oförglömliga upplevelser för våra kunder hoppas vi vara arbetsplatsen för dig som vill vara med och forma vår framtid.

Hos oss finns möjligheter både för dig som tar första stegen i karriären och dig som är mer erfaren och letar efter nästa utmaning. Vi tror på att våra medarbetares kompetenser, engagemang och bemötande bidrar till vår framgång, men även kollegornas trivsel och kundernas upplevelse!

Alde är ett världsledande företag inom vattenburna värmesystem för fritidsfordon. Vi utvecklar, producerar och säljer värmesystem främst för mobilt boende. Företaget är privatägt med ett långsiktigt och tydligt fokus på internationalisering och produktutveckling.

På vårt huvudkontor i Färlöv i Sverige, på samma plats där det en gång startade, sker all utveckling och tillverkning av våra värmesystem. Det är något vi är mycket stolta över. Vi är ca 130 anställda med dotterbolag i Tyskland och England.

jobba hos Alde

Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu? Du är fortfarande varmt välkommen att visa ditt intresse genom att skicka en spontanansökan till jobba@alde.se.