Fastighetstekniker inom infrastruktur & byggnation

Till vår produktion, servicecenter och kontor i Färlöv söker vi nu en fastighetstekniker med erfarenhet av el och byggnation. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vattenburna värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader. Våra värderingar framåtsträvande, välkomnande och pålitliga utgör grunden för all vår verksamhet på Alde och vi är övertygade om att vi är mest framgångsrika när vi arbetar som team mot gemensamma mål. Läs mer om Alde på www.alde.se

Vi drivs av våra värderingar – att vara det pålitliga och välkomnande företaget som alltid strävar framåt och är övertygade om att vi är mest framgångsrika när vi arbetar som ett team mot gemensamma mål. Läs mer om Alde på www.alde.se.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker kommer du att ha huvudansvaret för planering, genomförande och uppföljning av projekt inom ansvarsområdet, som inkluderar Aldes infrastruktur, fastigheter och yttre område. Dina dagliga uppgifter kommer att innefatta:

• Ansvara för service, underhåll och reparation av fastigheternas tekniska utrustning.
• Planera och genomföra och följa upp utbyggnader och byggnationer.
• Koordinera och vara kontaktperson för externa/interna aktörer i samband med projekt och daglig verksamhet inom infrastrukturområdet.
• Arbeta för att optimera och förbättra verksamheten gällande bland annat energiförbrukning
• Förebygga säkerhetsrisker och allmän ordning i lokaler och på yttre områden genom tex besiktningar och riskbedömningar.
• Ansvara för att arbeten på elanläggningen utförs enligt gällande behörighetskrav.

Du har budgetansvar och rapporterar till Supply Chain Manager.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av omväxlande arbetsuppgifter och som med lätthet varvar ansvar och planering med operativt arbete. Vi söker dig som har erfarenhet inom el eller bygg, med företräde för el. Du bör ha minst 10 års erfarenhet inom området och vara van att delta i byggmöten och projekt. Tjänsten kräver även att du har god förmåga att leda och samordna andra då du har många kontaktytor, både internt och externt. Du arbetar strukturerat och van att arbeta med datorn som verktyg. Det är viktigt att du kan prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Vi tror att du är självgående och tar egna initiativ samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid, dagtid, och är en tillsvidareanställning hos Alde med tillsättning senast 1 mars 2024. Du utgår från Färlöv och vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd på max 40 minuter. Om du är en erfaren fastighetstekniker med kunskap inom el eller bygg och vill ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan. Välkommen till Aldes team!

Sista ansökningsdag är den 28 november 2023. Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se. För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Information om tjänsten

Tjänst: Fastighetstekniker

Ort: Färlöv

Sista ansökningsdatum: 1 mars 2024