Marknadskoordinator Alde International Systems AB

Brinner du för att utveckla stark marknadsföring och skapa attraktiva varumärkesupplevelser? Vill du utvecklas i en internationell miljö hos ett framgångsrikt och världsledande företag? Trivs du i en roll där du får ta eget ansvar, får möjlighet att ta egna kreativa initiativ och vara en del av ett starkt och sammansvetsat team? Då är rollen som Marknadskoordinator med fokus på Trade marketing hos Alde något för dig!

Som marknadskoordinator har du mångsidig roll med fokus på att skapa säljande och varumärksbyggande marknadsföring inom både B2B och B2C. Rollen innebär att du har ansvar för följande;

Skapa, utveckla och projektleda oförglömliga mässupplevelser som lockar besökare till Alde mässmonter runt om i Europa. Utveckla och underhålla Aldes varumärkes- och produktbroschyrer i digitalt och tryckt format. Skapa och koordinera Alde Marknadsföring i fackpress (PR, Journalistsamarbete, annonsering etc) Utveckla och underhålla vår digitala portal där vi har samlat våra produkter med tillhörande e-learnings, utbildningsfilmer, how-to-guider i digitalt format.

Som Marknadskoordinator hos Alde kommer du att vara en viktig del av marknadsteamet. Tillsammans tar ni fram och genomför 360o marknads- och kommunikationsplaner för att stärka och utveckla varumärket Alde. Här får du stor möjlighet till att vara med och påverka, testa dina idéer och utvecklas. Du kommer att skapa ett stort nätverk både lokalt och internationellt. Rollen innebär att du blir kravställare gentemot våra externa samarbetspartners som exempelvis tryckerier och eventaktörer.

Din profil

Vi söker dig som brinner för marknadsföring! Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och har jobbat något år i liknande roll. Du är trygg i använda Adobe-programmen och kan visa på goda exempel som du har gjort. För tjänsten behöver du ha mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift för svenska och engelska.

Som person är du självständig har god förmåga att strukturera ditt arbete. Du trivs med att projektleda och kommer gärna med egna kreativa idéer. För att trivas i rollen har du lätt för att bygga relationer då rollen innebär flera kontaktytor. Vi söker dig som är nyfiken på Alde´s produkter och som trivs i en dynamisk och föränderlig miljö.

Tjänsten är placerad i Färlöv, strax utanför Kristianstad och innehåller periodvis resor inom Europa.

Mer om Alde

Vi är idag ett världsledande företag som utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem främst för mobilt boende. Företaget är privatägt med ett långsiktigt och tydligt fokus på internationalisering och produktutveckling. Huvudkontoret är placerat i Färlöv i Sverige, på samma plats där det en gång startade. Här sker all utveckling och tillverkning av våra värmesystem, något vi är mycket stolta över. Vi är ca 100 anställda med dotterbolag i Tyskland och England samt ingår i Truma Group.

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar Alde med Jefferson Wells, del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på Jefferson Wells, 044-20 38 71 eller linda.svensson@jeffersonwells.se, samt Alexandra Ivstam. 044-20 38 63 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari.

Information om tjänsten

Tjänst: Marknadskoordinator Alde International Systems AB

Ort: Färlöv

Sista ansökningsdatum: 26 april 2024