Nyheter

22 december 2023

Nyårsreflektion av Stefan Lindström, tillförordnad VD

Vilket år vi har haft! När ett år slutar och ett nytt börjar, tycker jag om att reflektera över både tiden som gått och vad som ligger framför mig.

Under 2023 lanserade vi Alde Compact 3030 Plus, vilket innebär att vi nu för första gången erbjuder två versioner av Alde Compact-pannan. Båda produkterna är fortfarande premium, men med Plus-versionen får du det lilla extra.

Vi har också gjort en mängd förändringar i vår produktion. Vi har en ny valsrobot, en omdesignad produktionslinje, ny och innovativ testutrustning samt ökad flexibilitet i konvektorlinjen. Men det har också skett mindre förändringar, som mer ergonomiska arbetsplatser och en uppfräschning av lokalerna med ny färg på väggarna. För att göra dessa förändringar och för att säkerställa en kontinuerlig utveckling har vi stärkt underhållsorganisationen med både mer personal och bättre utrustning.

Blickar framåt…

En stor milstolpe för Alde är att vi som företag fyller 75 år under 2024. Redan nu vet vi att det kommande året kommer att präglas av många möjligheter men också utmaningar, i första hand av osäkerheten i den rådande ekonomiska situationen i världen.

Men vi ser den här tiden som en möjlighet att växa på nya marknader, med nya produkter och i nya segment. Intresset för friluftsliv är fortsatt stort. Detta bevisas av det höga antalet besökare på mässor under hösten och ger oss förtroende för en stark långsiktig efterfrågan.

Se till att följa oss under 2024 för att ta del av vårt 75-årsjubileum och för att inte missa de spännande nyheterna från Alde…

Varma hälsningar från representanten för ”king of comfort”,
tack för det gångna året och lyckönskningar för det kommande året

Stefan Lindström, tillförordnad VD Alde International Systems AB.

Kontaktpersoner

Link copied