Nyheter

19 december 2021

En julhälsning från Alde´s VD

Ungefär en månad har hunnit passera sedan jag (Petter Johnsson) tog över posten som VD på Alde. Dessutom är året på väg mot sitt slut. Två goda anledningar till att reflektera över både det gångna och det kommande året.

Tillbakablick
Året 2021 bjöd liksom 2020 på många nya möjligheter men också utmaningar. Något väldigt positivt är att intresset för branschen har nått nya höjder och vi ser många nya campare där ute. Detta är helt fantastiskt och jag önskar er alla många härliga år med era nya eller nygamla fritidsfordon.

Några utmaningar som branschen stött på är bland annat materialbrist samt skenande priser på komponenter och frakter. Dock kan jag med stolthet säga att personalen på Alde varje dag gör ett fantastiskt jobb som håller tempot uppe i verksamheten. Oavsett vilka hinder vi möter så löser vi det, tillsammans. Det är en ära att få leda en så viljestark och engagerad skara människor – ett stort tack till er alla!

 

Framtidstro
Nu när året snart nått sitt slut kan jag inte heller låta bli att spekulera kring hur 2022 kommer att bli. Ingen kan säga hur året kommer att utveckla sig, men jag ser ljust på framtiden. Jag ser fram emot nya möten och de upplevelser som ligger framför mig i denna nya roll som VD för Alde.

Men innan vi rusar mot nästa år med nya utmaningar och möjligheter, ska jag njuta av lite ledighet och spendera tid med mina nära och kära. Jag hoppas att även ni får en skön ledighet, så ses vi åter igen nästa år – med ny kraft och redo för nya tag!

 

Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.
Varma hälsningar, Petter Johnsson, VD på Alde International Systems AB.

Link copied