Alde manöverpanel

Alde Manöverpanel 3020 HE: Grundläggande funktioner

Vad betyder allt? Solen, Pacman och timglaset? Läs allt om det i den här artikeln om 3020 HE Alde Manöverpanel och dess grundläggande funktioner.

Det finns många smarta funktioner inbyggda i Alde Manöverpanel och många möjligheter att uppgradera eller automatisera funktioner i ditt Alde värmesystem. Nedan följer en genomgång av de mest grundläggande funktionerna i Alde Manöverpanel, standby-skärmen och huvudmenyn.

Standby-skärmen

Tid, inomhus- och utomhustemperatur samt vad som är anslutet till Alde Compact 3020 HE visas här. Du kan också se om cirkulationspumpen, pumpen som cirkulerar glykolvätska i värmesystemet, är igång.

Inbyggda funktioner: Day Mode (dagautomatik), automatisk start av pannan, höghöjdsläge, Night Mode (nattautomatik). Antibakterie-ikonen visas inte på bilden nedan  , men du kommer förmodligen aldrig att se den. Antibakterie-funktionen går en kort stund på natten och värmer upp pannan för att eliminera möjliga bakterier.

Tillbehör: Alde Flow, utomhustemperatur, gasolflaska full / tom är inte inbäddade funktioner utan tillbehör som kanske eller inte kan installeras i ditt fordon. Konsultera din bruksanvisning om du inte är säker på om din bil är utrustad med nuvarande tillbehör eller inte. Läs mer om våra tillbehör här.

Huvudmenyn

Här definieras alla grundinställningar för uppvärmning, såsom önskad temperatur, extra varmvatten och ditt val av energikälla: gas, el eller kanske båda.

Genom att trycka på MENU-knappen kommer du tillbaka till standby-skärmen. Kugghjulet tar dig till inställningsmenyn, där du kan ställa in olika inbäddade funktioner och möjliga tillbehör.

Glad camping! Och kom ihåg, bara hör av dig om du har några frågor.
Vänliga hälsningar, gänget på Alde

Link copied